HOOFDSPONSORS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VOLG MIJ!
 
 
#HearMontBlanc

 

 
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Social Icon

€8.500,--*

Reeds opgehaald!

* update elke 2 weken

DE AANLEIDING

Elk jaar worden er 665.000 kinderen geboren die doof of slechthorend zijn. Ik,Derk Boswijk, stond hier nooit bij stil en ging er gemakshalve vanuit dat het alleen oude mensen waren die slechthorend zijn. Tot vorig jaar. Toen werd ik vader van een prachtige dochter. Helaas bleek al snel dat ze aan beide oren slechthorend is. Na de schrik kregen we gelukkig alle steun en hulp van specialisten waardoor met behulp van gehoorapparaten onze dochter gewoon kan functioneren zoals ieder kind. 

 

80% van deze kinderen wordt geboren in de derde wereld. Door schaamte, gebrek aan kennis en geld groeien deze kinderen op in isolement waardoor ze zich niet zelfstandig kunnen ontwikkelen en dus de rest van hun leven in wanhoop en armoede zullen moeten doorbrengen.

 

HEAR THE WORLD

Gelukkig trekt de Hear the World Foundation het lot van deze kinderen aan. Door vaccinaties, voorlichting, lessen in gebarentaal en het verstrekken van gehoortoestellen krijgen ook deze kinderen een eerlijke kans op een zelfstandige en gelukkige toekomst.

 

HET DOEL

Dit bijzondere werk heeft aandacht en geld nodig. Ik heb erover nagedacht en kwam tot de conclusie dat ik iets voor deze dove en slechthorende kinderen moet doen. Daarom hoop ik in september dit jaar de, met 4810 meter de hoogste berg van de Alpen en de EU, de Mont Blanc te beklimmen.  Kunnen wij op jullie steun rekenen?

STEUN ONS

100% van de giften gaat naar de Hear the World Foundation. Alle kosten voor de expeditie e.d. betaal ik zelf.

 

Elke euro kan het verschil maken! Help de Hear the World Foundation en sponsor mijn klim naar de top. Maak uw gift over op:

UBS AG, Zurich

Account: Hear the World Foundation

Account number: 230-477384.01U

IBAN: CH12 0023 0230 4773 8401 U

SWIFT: UBSWCHZH80A

 

Met als referentie ´Hear Mont Blanc´. Alvast bedankt!

 

HOOFDSPONSORS

Helaas. Alle plaatsen zijn bezet. Toch nog interesse of vragen? Neem contact met mij op via derkboswijk@gmail.com of 06 15 42 06 88.